10 motius per estudiar música a l'EMSG

10 motius per estudiar música a l'EMSG

Estàs pensant en estudiar música i no et decideixes? Vols dedicar més temps a la teva afició favorita o millorar les teves habilitats musicals? No et preocupis, a l’Escola de Música Sant Gervasi us mostrem 10 motius per estudiar música a l’EMSG. Descobreix-los!

 

1 – Més de 20 anys al servei de l’ensenyament musical

Una de les garanties de qualitat a l’hora de triar un lloc on estudiar música és el seu recorregut, un dels motius per estudiar música a l’EMSG és la nostra trajectòria, ja que ens avalen més de vint anys d’experiència. La nostra escola de música va ser fundada l’any 2000 per dos joves músics amb el propòsit d’apropar l’ensenyament musical a tothom, sense oblidar mai la qualitat i la professionalitat. Aquest esperit es concreta en una pedagogia musical moderna que concep l’aprenentatge del llenguatge musical i instrumental com un mitjà de comunicació artística i d’expressió dels propis sentiments que el converteixen en un gaudi assolible en qualsevol etapa de la vida. 

 

2 – Escola de Música autoritzada pel Departament d’Educació

Un altre dels motius per estudiar música a l’EMSG és que la nostra escola ha rebut la certificació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb número 08067260, cosa que avala la professionalitat i la qualitat dels ensenyaments que aquí impartim. L’autorització oficial i pública de la nostra escola avala la nostra categoria davant d’altres escoles de música no oficials, per això triar-nos és una garantia d’èxit i qualitat. 

 

3 – Equip docent amb àmplia experiència

El nostre equip de professors titulats compta amb una àmplia experiència en el sector pedagògic i en el de la interpretació, compartint la nostra passió per la música. Aquest és un dels motius per estudiar música a l’EMSG, ja que la nostra educació musical es posa al servei de la formació i el desenvolupament integral de les persones, oferint un tracte personalitzat i detallat a cada alumne. 

 

4 – Formació musical adaptada a les necessitats de cada alumne

Els nostres docents estan pendents de l’evolució de cada estudiant i procuren que el seu aprenentatge sigui el més profitós possible. Un dels motius per estudiar música a l’EMSG és que des de l’escola entenem que l’objectiu dels nostres estudiants és interpretar-la, per això el nostre acompanyament és constant no només a l’aula, sinó també preparant-los per audicions i facilitant-los totes les eines per al desenvolupament personal, en aspectes que van des de l’autoconfiança a aprendre a escoltar i compartir.

5 – Innovació pedagògica constant en evolució amb les darreres tendències

A l’EMSG innovem constantment, en metodologia, però també en l’ús de les noves tecnologies. Com a eina complementària, per exemple, disposem de l’aulavirtualmusica, una plataforma d’aprenentatge musical interactiu que utilitzen els alumnes de Nivell Elemental.

 

6 – Àmplia oferta formativa per a nens i adults amb varietat d’especialitats instrumentals

Sense dubte, l’ampli ventall d’instruments, partitures i material pedagògic divers que oferim als nostres alumnes per facilitar i enriquir l’experiència d’aprenentatge és un dels grans motius per estudiar música a l’EMSG

 

7 – Experts en l’ensenyament musical de nadons i infants

Els nostres programes educatius comencen amb els més petits, de 0 a 3 anys, amb un mètode en el que els petits acompanyats del pare o la mare, prenen contacte amb la música i comencen a aprendre a un nivell molt bàsic, tot familiaritzant-se amb els conceptes més fonamentals. Això permet als pares viure i compartir temps amb els seus fills i aprendre recursos per a la seva educació i aprenentatge, o aprendre amb el nostre programa de sensibilització dels 3 als 6 anys, un dels motius per estudiar música a l’EMSG que la fa única! 

 

8 – Sistema propi que facilita l’elecció d’instrument, la roda d’instruments

La nostra Roda d’Instruments és el mètode favorit per escollir quin serà el nostre company de viatge en aquesta aventura, és a dir, triar l’instrument musical més adequat per a nosaltres a través d’un mètode propi desenvolupat per la nostra escola que és l’opció perfecta per iniciar-nos en la música. 

 

9 – Comptem amb diverses agrupacions corals i instrumentals

Existeixen molts beneficis per practicar música en grup i aquest és un dels motius per estudiar música a l’EMSG tant a través de les nostres diverses agrupacions corals com a través dels instruments, una opció ideal per relacionar-nos i aprendre a gaudir la música en comunitat. 

 

10 – Continuïtat de l’ensenyament musical, amb propostes per a totes les edats

A l’Escola de Música Sant Gervasi creiem que mai és tard per aprendre música, per això oferim continuïtat de l’ensenyament musical per a totes les edats, en una àmplia varietat de grups i opcions per gaudir-la al màxim en qualsevol etapa de la nostra vida. 

Per a conèixer més motius per estudiar música a l’EMSG visita’ns o contacta amb nosaltres!