Els valors de l’Escola de Música Sant Gervasi

Els valors de l’Escola de Música Sant Gervasi

Els valors de l’Escola de Música Sant Gervasi

Fundada l’any 2000 i ubicada al barri de Sant Gervasi, l’escola es troba en un dels districtes més verds de la ciutat, juntament amb Horta-Guinardó, la porta a la Serra de Collserola, el pulmó de Barcelona. No només això sinó que, la seva proximitat al parc i als marges de la ciutat, la converteix en una escola ideal tant per a les famílies de Barcelona i com per aquelles que hi ha accedeixen des d’altres ciutats i pobles.

Però no és aquest el motiu pel qual la nostra escola destaca d’entre tota l’oferta formativa de la ciutat comtal. T’ho expliquem tot seguit:

Un equip docent que et farà sentir com a casa

La seriositat i la qualitat es troben, dins l’escola, amb l’esperit pedagògic modern que entén l’aprenentatge musical i instrumental com un mitjà de comunicació artístic. El nostre equip docent, amb una àmplia experiència en el sector de la interpretació i en l’àmbit pedagògic, ajuda a entendre la música com a mitjà d’expressió dels mateixos sentiments, convertint les classes en el moment més esperat de la setmana a qualsevol edat.

El compromís amb els alumnes i les seves famílies és tal, que l’EMSG ha esdevingut una gran família al llarg dels darrers vint anys, i per això, tot l’equip que en formem part, compartim els valors de la calidesa, exigència i suport.

Oferta formativa transversal i personalitzada

Sent una escola de música autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, a l’escola treballem tots els estils i una gran varietat d’instruments, et preparem per als exàmens oficials i t’acompanyem en el camí a nivells professionals si ho desitges. I ho fem a través d’una educació musical adreçada a totes les edats, posada al servei del gaudi i del desenvolupament integral de les persones. 

De fet, una de les coses que ens fa ser una escola de música a Barcelona diferent de la resta, és la importància que donem a la formació musical per a nadons. Un mètode que apropa la música als més petits i a les seves famílies, fent servir aquelles eines pedagògiques més apropiades perquè comencin a familiaritzar-se amb la música, mentre aprenen a sentir, percebre i, a poc a poc, a expressar-se. L’estimulació afectiva i sensorial és molt important per al seu desenvolupament i la música és un camí ideal per treballar aquests aspectes.

Agrupacions corals i instrumentals, el complement ideal

Sense cap mena de dubte, els combos, les bandes, les orquestres i les corals de la nostra escola de música són un dels trets més distintius de l’escola. Incentiven l’aprenentatge individual i ens enriqueix personalment, alhora que ens recorda la importància de compartir la nostra passió per la música i la gran família que som. 

Coneix els nostres equipaments i descobreix els instruments, instal·lacions i materials que tenim a la teva disposició. Instruments de totes les mides (regulats ara mateix per prevenció), aules insonoritzades, accés per alumnes amb mobilitat reduïda, ventilació forçada, arxius de partitures, jocs musicals; tot preparat perquè tinguis totes les eines necessàries per viure la música sense massa preocupacions.

 

Si ja ho tens clar, contacta amb nosaltres i explica’ns què t’agradaria fer. Estarem encantats de donar-te la benvinguda a l’EMSG!