Activitats d’estiu: música per a nadons i tallers familiars

Activitats d’estiu: música per a nadons i tallers familiars

S’apropa final de curs i amb aquest, l’arribada de l’estiu. Busques activitats per gaudir en família? No et perdis les nostres propostes!

 

Música per a nadons

Avui dia, ningú posa en dubte la importància que la música té en les nostres vides. I és que són nombrosos els estudis que parlen de la influència i beneficis que aquesta ens aporta des de ben petits, fins i tot quan encara no hem nascut. Entonar cançons als nadons o escoltar música amb ells, a més de produir canvis fisiològics (ritme cerebral, circulació, respiració…) ajuda a desenvolupar un fort vincle afectiu que estimula la seva intel·ligència emocional. Així mateix, psicològicament, desperta, estimula i desenvolupa emocions i sentiments. Per això és tan important considerar la música com una eina clau en l’aprenentatge. 

 

A l’EMSG donem molt de valor a l’aprenentatge musical des de ben petits. De fet, el nostre projecte educatiu proposa un mètode per a nadons acompanyats del pare o la mare que ja s’inicia als 9 mesos d’edat. I aquest estiu, per fer-vos un tastet el podreu conèixer gràcies als diferents tallers que hem preparat i que es portaran a terme els dimarts 6 i 13 de juliol i els dijous 8 i 15 de juliol de 17.30 a 18.15h. Cada sessió té un cost de 14€, però si s’adquireixen les 4 sessions juntes, el preu és de 51€.

 

     PREINSCRIPCIÓ                MÉS INFORMACIÓ

 

 

 

Tallers de música en família

Els nostres tallers de música en família estan adreçats a nens de 2 a 6 anys i les seves famílies. Dues propostes ben interessants que tindran lloc el dimecres 7 i 14 de juliol respectivament, a les 18.15h. Són els següents:

 

De què fa gust la lluna? – Voleu saber de què fa gust la Lluna, us agradaria tastar-la? Els animals del bosc ens ho expliquen… Mitjançant cançons, danses, ritmes, i melodies tots junts ho descobrirem.

 

Peix Peixet – Blup Blup Blup… El nostre peix peixet fa un viatge per trobar la seva mare, però els animals que viuen dins el mar l’ajudaran a buscar-la. Una estona de música i moviment en família.

 

PREINSCRIPCIÓ             MÉS INFORMACIÓ

 

 

Aquest estiu, gaudeix en família de les nostres activitats! Descobreix altres propostes, aquí.