Activitats d’estiu musicals per a adults

Activitats d’estiu musicals per a adults

Qualsevol edat és bona per aprendre a fer música, per això tant si ets alumne de l’escola com si no ho ets, t’animem a descobrir la nostra interessant proposta d’activitats d’estiu musicals per a adults. Si sempre has volgut tocar la guitarra o l’ukelele, però mai t’has atrevit a fer el pas, per què no provar-ho aquest estiu? Amb els nostres tallers d’iniciació podràs conèixer tot l’essencial per començar a tocar i, qui sap… potser t’acabes animant per formar part d’una agrupació musical.

 

Si ja saps tocar la guitarra o tens una base d’acompanyament, tenim una altra activitat per a tu, el taller Cantem i toquem junts la guitarra. Podràs proposar el teu repertori i junts cantarem i tocarem aquelles cançons que més us agradin. Abans de començar, entregarem un dossier amb les cançons que marcaran el ritme. Sens dubte, una activitat molt amena i divertida que també et permetrà conèixer gent amb els mateixos interessos. 

 

L’estiu també és un bon moment per aprendre a tocar un segon instrument o per animar-se a tocar el primer. A l’Escola de Música Sant Gervasi t’oferim la possibilitat de fer un tastet amb la nostra fórmula d’una o quatre classes d’instrument. Podràs triar entre una àmplia varietat d’instruments, com el piano, el clarinet, la tuba, el saxo, l’acordió, la trompeta, la viola, el violí o el violoncel, entre molts més. D’altra banda, l’estiu també és un bon moment per aprendre a cantar. Què et semblaria cantar a la coral de l’EMSG?

 

Una altra de les activitats d’estiu musicals per a adults que proposem és el Taller de Producció musical. Amb aquest, aprendràs els elements fonamentals de la gravació, edició i mescla. I treballarem sobre composició amb mitjans digitals, sigui 100% o mitjançant loops i pistes pre gravades. També aprendràs els fonaments del disseny de so i ús de llibreries virtuals, Samplers i sintetitzadors.

 

Si t’interessen les nostres activitats d’estiu, pren nota de les dades que et deixem tot seguit:

  • Taller ukelele (iniciació): Dimarts 6 i 13 Juliol i Dijous 8 i 15 Juliol de 17:30 a 18:30h. Preu: 71,70€.
  • Taller guitarra (iniciació): Dimarts 6 i 13 Juliol i Dijous 8 i 15 de 18:30 a 19:30h. Preu: 71,70€.
  • Cantem i toquem junts la guitarra: Dimecres 7 de juliol de 18:00 a 19:30h. Preu: 20€. 
  • Classes d’instrument: horari a convenir. Preu: classe puntual de 45’ individual 28€ o 4 classes de 45’ individuals 102€.
  • Canta amb la Coral EMSG: Dimarts de 20:00 a 21:30h. Preu: 4 sessions 25€.
  • Taller de producció musical: del 5 al 9 de juliol. Consulta horaris i preu a secretaria@escolademusicasantgervasi.com

 

 PREINSCRIPCIÓ             MÉS INFORMACIÓ

 

Aquest estiu t’esperem a l’EMSG! Vine a fer música amb nosaltres, amplia nous horitzons i coneix gent amb interessos similars. Gaudeix d’un estiu ben musical!