Activitats d’estiu per a nens i adolescents de 6 a 18 anys

Activitats d’estiu per a nens i adolescents de 6 a 18 anys

Aquest estiu, a l’Escola de Música Sant Gervasi hem preparat una àmplia varietat d’activitats. Que la música no pari!

 

XVII Convivències musicals – Adreçades a nens i adolescents entre 6 i 18 anys, del 28 de juny al 3 de juliol tornen les Convivències musicals. Una proposta que s’organitza sobre una base pedagògica i musical que inclou banda, cant, dansa, esports, jocs i moltes activitats més. Es realitza, com ja és tradició, a la casa de colònies Can Rigol, situada molt a prop de Begues. El preu és de 410€ per a alumnes de l’EMSG i 453€ per alumnes de fora de l’escola.

 

Taller de guitarra (iniciació) – Aquest taller està obert a alumnes i no alumnes de l’escola a partir dels 6 anys. Tindrà lloc els dimarts 6 i 13 de juliol i els dijous 8 i 15 de juliol de 18.30 a 19.30h. El preu és de 71,70€.

 

Taller d’Ukelele (iniciació) – Siguis o no alumne de l’escola, aprofita l’estiu per aprendre a tocar l’ukelele! Aquest taller d’iniciació tindrà lloc els dimarts 6 i 13 de juliol i els dijous 8 i 15 de juliol de 17.30 a 18.30h. El preu és de 71,70€.

 

Classes d’instrument – L’estiu sempre és un bon moment per aprendre a tocar un segon instrument o fer-ne un tastet. A l’EMSG podràs aprendre a tocar una gran varietat d’instruments, com per exemple el clarinet, el violí, el piano, l’acordió, la bateria, la guitarra elèctrica, el saxo, la flauta travessera i molts més. El preu per una classe puntual individual de 45’ és de 28€, mentre que si agafes un pack de 4 classes individuals de 45’, és de 102€.

 

Casal d’estiu – Aquest estiu, del 5 al 23 de juliol, inscriu als teus fills (6 a 11 anys) al Casal d’estiu de l’EMSG. Jugarem, cantarem, ballarem, anirem a la piscina, tocarem instruments en grup i molt més! Està obert a alumnes i no alumnes de l’escola i s’organitzarà en petits grups. No és necessari tenir coneixements musicals previs.

 

 

PREINSCRIPCIÓ             MÉS INFORMACIÓ

 

Per què apuntar-se a les activitats d’estiu de l’EMSG?

Experiència. Comptem amb una llarga trajectòria en l’ensenyament musical i en l’organització d’activitats complementàries. 

 

Activitats obertes a tothom. La nostra proposta d’activitats està dirigida a alumnes i no alumnes de l’escola entre els 6 i 18 anys. En algunes de les activitats no és necessari tenir coneixements musicals previs.

Petits grups. Les activitats s’organitzen en petits grups, fet que facilita una millor atenció per part dels professors i afavoreix l’aprenentatge i la participació. Al mateix temps que ens assegurem de complir estrictament les mesures de seguretat establertes.