Busques una Escola de Música a Barcelona?

BUSQUES UNA

ESCOLA DE MÚSICA

A BARCELONA?

Vine a l’Escola de Música Sant Gervasi! Ens trobem al barri de Sant Gervasi – La Bonanova, en concret al carrer Folgueroles 10, en un centre amb modernes instal·lacions i amplis espais. Aquesta és la nostra proposta educativa:

MÚSICA PER A NADONS
(de 9 mesos a 3 anys)

A l’EMSG donem molt de valor a l’ensenyament musical des de ben petits. Amb aquesta proposta, els nadons acompanyats del pare o la mare, aprenen i es familiaritzen amb els conceptes més fonamentals de la música. Es realitza 1 classe a la setmana de 30 minuts.


INTRODUCCIÓ I PREPARATORI
(de 6 a 7 anys)

Aquesta etapa consta de dos anys, durant el primer a través d’una classe a la setmana, es treballa la introducció a l’instrument i llenguatge musical. I durant el segon any, aquesta tria es consolida i es prepara per a poder accedir al nivell elemental.JOVES
(a partir de 12 anys)

Cursos adaptats a joves que comencen a estudiar un instrument a partir dels 12 anys. Es realitzen diferents classes a la setmana (segons el curs): una classe a la setmana de 30 min. o 45 min. d’instrument (depenent del curs). També es realitzen algunes assignatures optatives: orquestra (per als alumnes de clàssic), combo (per als alumnes de modern) o coral.


SENSIBILITZACIÓ
(de 3 a 6 anys)

En aquesta etapa, el nen/a mitjançant la cançó, el joc, la dansa i la introducció als primers instruments de percussió, assoleix els coneixements que esdevindran fonamentals en la seva educació musical. Els infants de P3 i P4 realitzen una classe a la setmana de 45’ i els de P5 també en fan una, dividida en dues parts on, durant 45 minuts es treballa sensibilització i roda d’instruments.


NIVELL ELEMENTAL
CLÀSSIC O MODERN

Format per 5 cursos d’instrument i de llenguatge musical amb assignatures complementàries per a una millor formació. Consta d’una classe a la setmana de 30 min. o 45 min. d’instrument (depenent del curs) + una classe a la setmana de 45 min, 60 min. o 90 min. de llenguatge musical (depenent del curs). També es realitzen algunes assignatures optatives: orquestra (per als alumnes de clàssic), combo i banda (per als alumnes de modern).


ADULTS

Programa formatiu amb classes individuals adaptades a les necessitats de cada alumne/a: una classe a la setmana de 30 min, 45 min. o 60 min. d’instrument. I assignatures optatives com cambra (per als alumnes de clàssic), combo (per als alumnes de modern), poder participar a la coral EMSG o llenguatge musical individual o en grups d’adults.

Per què fer música a

l’EMSG?


  • Més de 20 anys al servei de l’ensenyament musical.
  • Escola de Música autoritzada pel Departament d’Educació.
  • Equip docent amb àmplia experiència.
  • Formació musical adaptada a les necessitats de cada alumne.
  • Àmplia oferta formativa per a nens i adults amb varietat d’especialitats instrumentals.
  • Sistema propi que facilita l’elecció d’instrument, la roda d’instruments.
  • Comptem amb diverses agrupacions corals i instrumentals.