Coral per adults a Barcelona

T’agrada cantar? Si busques una coral per adults a Barcelona, et volem donar a conèixer la Coral EMSG. Actualment, dirigida per Agustí Valentí, té un punt de trobada tots els dimarts del curs de 20:30 a 22:00h a la Parròquia Santa Cecília (Passeig de Sant Gervasi, 66). Un espai molt ampli i amb una acústica excel·lent. 

5 motius per apuntar-te a la nostra coral per adults a Barcelona

Una activitat amb molts beneficis

Ningú dubta dels beneficis que aporta la música a les persones. I el cant coral, en especial, comporta tot un conjunt de beneficis psicològics, emocionals i físics que, sobretot en edat adulta es multipliquen. Diferents estudis científics ho demostren, el cant coral genera felicitat i eleva l’estat d’ànim, bloqueja les preocupacions i distreu els problemes. És compromís, però alhora una motivació perquè les persones estiguin físicament actives. 

Un nexe d’unió per socialitzar i crear nous vincles

El cant coral en realitzar-se en grup pot ser un punt de trobada i un nexe d’unió entre persones. És un moment per compartir i treballar junts. Moltes persones troben en aquest tipus d’activitat un espai d’unió on socialitzar i fer noves amistats, una rutina on divertir-se, on expressar-se i relacionar-se amb la resta. Les persones som éssers socials i formar part d’una agrupació coral, sens dubte uneix.

Participar en concerts i activitats

Al llarg del curs la Coral EMSG participa en diferents concerts i activitats musicals que donen visibilitat a l’important treball que fem tots els dimarts al vespre. Aquestes activitats poden tenir lloc al mateix barri, a la ciutat o més enllà, ja que col·laborem amb diferents entitats. 

Professionalitat i experiència

L’Escola de Música Sant Gervasi compta amb una llarga trajectòria al servei de l’educació musical. Més de 20 anys avalen la nostra experiència! La Coral d’adults de l’EMSG com a especialitat que s’ofereix des del nostre centre compta amb el rigor que ens caracteritza com a Escola Autoritzada pel Departament d’Educació. Per tant, implica compromís i estudi. L’equip directiu facilita totes les eines perquè els cantaires puguin desenvolupar-se, aprendre i créixer musicalment.

Coral oberta a nous cantaires

Cantar és tota una experiència, fer-ho en grup encara és millor. La nostra coral és oberta a tothom! I a partir del pròxim curs, a més de la coral d’adults, estrenarem la Coral de Joves EMSG. 

Si ens vols conèixer una mica més, vine un dimarts a escoltar-nos! Estem segurs que no marxaràs sense voler formar part de la nostra coral per adults a Barcelona.

MÉS INFORMACIÓ                     INSCRIPCIÓ