Descobreix el Cor Jove EMSG

Descobreix el Cor Jove EMSG

Sempre has volgut cantar en grup? Llavors, no t’ho pensis més i vine al nou Cor Jove EMSG de Música Moderna, hi ha lloc per tothom!

Aquest any, a l’EMSG hem volgut estrenar el Cor Jove de Música Moderna perquè creiem que és una oportunitat fantàstica perquè t’apropis a la música i al cant d’una manera col·lectiva. D’altra banda, aquesta agrupació és una gran oportunitat perquè experimentis les teves passions, temptegis les teves habilitats i descobreixis la música des d’una altra perspectiva. Sempre, des d’una vessant didàctica amb l’objectiu de gaudir de la música, compartir moments, participar a concursos, concerts i trobades amb altres grups musicals. 

A més, amb el cant coral construiràs una relació de confiança i cohesió amb els teus companys i faràs noves amistats amb les quals viuràs experiències i moments inoblidables. En conclusió, una experiència per col·leccionar anècdotes úniques, aprendre i el més important: divertir-te. 

Assajos tots els dimarts al vespre

L’horari del Cor Jove EMSG de Música Moderna del curs 2022-2023 serà tots els dimarts al vespre de 19.45h a 20.45h a l’Escola de Música Sant Gervasi (Carrer de Folgueroles, 10). 

Si sempre has pensat en cantar, però mai has donat el pas, ara és el teu moment. Busquem noves incorporacions!

Pots contactar amb nosaltres per demanar-nos per informació, inscriure-t’hi a través del telèfon +34.932.540.186 o enviar-nos un correu electrònic a secretaria@escolademusicasantgervasi.com.

Els valors de l’escola

L’Escola de Música Sant Gervasi va néixer l’any 2000 amb el propòsit de comprometre’s amb els alumnes i les seves famílies per transmetre de la millor de les maneres possibles una mateixa passió: la música. Ens sentim amb l’obligació d’ensenyar aquest factor que ens uneix amb quatre grans valors fonamentals:

Experiència: fa 22 anys que estem al servei de l’ensenyament musical i comptem amb un equip amb un gran recorregut. 

Calidesa: tenim un tracte familiar amb els nostres alumnes i els acompanyem en el seu procés d’aprenentatge.

Exigència: cada alumne és un món, per tant, oferim les millors eines per un òptim aprenentatge.

Adaptació: ens adaptem a les preferències i característiques de cada alumne. 

A banda d’això, també ens sentim en compromís amb el barri. Doncs, col·laborem i participem en activitats que es realitzen al barri (Espai Putxet), donant l’oportunitat als nostres alumnes que experimentin el que és viure un esdeveniment.

No només vols participar al Cor Jove EMSG?

Si tens ganes d’estudiar música més enllà del Cor Jove EMSG, no pateixis perquè tenim una oferta educativa especialment per a tu. Realitzem diferents classes a la setmana com instrument, orquestra o combo. A més, podreu participar tant en audicions com festivals. 

Troba més informació a la nostra web o contacta amb nosaltres!