Escola de Música Sant Gervasi: 22 anys al servei de la música

Escola de Música Sant Gervasi: 22 anys al servei de la música

La perseverança és un valor fonamental en la música i nosaltres estem molt orgullosos de poder dir que fa 22 anys que ensenyem música als infants, joves i adults del barri i la ciutat. L’Escola de Música Sant Gervasi es va inaugurar amb el canvi de segle, l’any 2000, i la nostra trajectòria es manté ferma i duradora en el temps.

Tal com us hem avançat, l’Escola de Música Sant Gervasi es va fundar l’any 2000 per dos joves músics. El seu objectiu era apropar l’ensenyament musical a tothom sense oblidar un alt grau de qualitat i seriositat.

A l’Escola de Música Sant Gervasi ho concretem amb una pedagogia musical moderna que concep l’aprenentatge del llenguatge musical i instrumental com un mitjà de comunicació artística i d’expressió dels propis sentiments, que el converteix en una font de gaudi assolible en qualsevol etapa de la vida.

Des del nostre naixement, hem mantingut un fort compromís amb l’alumnat i les famílies. De fet, l’Escola de Música Sant Gervasi som una gran família i juntament amb els nostres professors compartim tres valors fonamentals:

  Calidesa: ens estimem els alumnes.

  Exigència: cada alumne és un món, per tant, se li han d’oferir les eines que estiguin a l’abast per un aprenentatge encara millor

  Ajut: estar sempre al costat dels alumnes, pel que els calgui.

A més, també mantenim un gran compromís amb el barri. Som una escola de música oberta a Sant Gervasi que participa en diferents activitats i n’organitza d’altres obertes a tothom.

Pel que fa a la nostra educació musical, està adreçada a totes les edats i donem molta importància a les agrupacions corals i instrumentals com a complement formatiu que enriqueix i incentiva l’aprenentatge individual. Sens dubte, a l’Escola de Música Sant Gervasi posem l’educació musical al servei de la formació del desenvolupament integral de les persones.

El nostre projecte educatiu

A l’Escola de Música Sant Gervasi oferim classes de música des de  nadons de 9 mesos fins a adults. Des de classes de familiarització i sensibilització amb la música fins a classes per a professionals, passant per nivell introductoris, elementals o classes de coral.

Tothom té cabuda a l’Escola de Música Sant Gervasi, sobretot perquè creiem que la música es pot estudiar i aprendre des de qualsevol edat i nivell. Volem que aquest magnífic art estigui a l’abast de tothom i especialment d’aquells que desitgen que formi part activa de les seves vides.

Tenim una oferta educativa àmplia que abasta instruments del món del clàssic i del modern i oferim una educació musical adaptada a les necessitats de cada alumne, personalitzant en cada cas la formació que més se li adeqüi. A més l’equip de professors de l’Escola de Música Sant Gervasi estan titulats, tenen una àmplia experiència en el sector pedagògic i en el de la interpretació i, per descomptat, comparteixen la nostra passió per la música.

Si vols gaudir de les nostres magnífiques instal·lacions, contacta amb nosaltres trucant al 932.540.186 o al 607.080.688 o escriu-nos un correu electrònic a secretaria@escolademusicasantgervasi.com