Formació musical per adults a Barcelona

Descobreix el nostre programa de formació musical per adults

Mai ens cansem de repetir-ho, per aprendre música no hi ha edat! Qualsevol etapa de la vida és un bon moment per iniciar-se. Per això, si sempre has volgut fer música i mai t’has atrevit per considerar que ja havia passat el moment, estàs ben equivocat/da! A l’Escola de Música Sant Gervasi oferim un complet programa de formació musical per adults que pot adaptar-se a les necessitats de cada alumne. La falta de temps ha de deixar de ser una excusa, per no complir el teu somni. 

En què consisteix el programa de formació musical per adults de l’EMSG?

La nostra proposta educativa per adults s’organitza de la següent manera:

· 1 classe a la setmana de 30, 45 o 60 minuts d’instrument.

· Assignatures optatives:

  • 1 classe a la setmana de 45 o 60 minuts de combo o de música de cambra.
  • Coral d’adults de l’EMSG
  • Llenguatge musical individual o en grup (la base per aprendre a tocar un instrument)

El llenguatge musical és la base per poder aprendre a tocar correctament un instrument, per tant, si vols aprendre música d’una forma completa és important cursar aquesta assignatura. Si ja tens una mica de base i vols descobrir si t’agradaria tocar un instrument concret, tens l’opció de combinar les classes d’instrument individuals amb una part de llenguatge musical.

Aulavirtualmusica, un nou mètode d’ensenyament musical interactiu

Paral·lelament al nostre programa de formació musical per adults pròpiament dit, posem a l’abast dels nostres alumnes aulavirtualmusica, una eina complementària per l’aprenentatge musical. Gràcies a aquesta, petits i adults poden continuar el seu aprenentatge des de qualsevol lloc i a qualsevol hora d’una forma interactiva.

Participació en festivals, audicions i altres activitats

A l’EMSG podràs participar en diferents agrupacions corals i instrumentals, un complement indispensable en la formació del músic. Tocar amb altres companys ajuda a mantenir o també millorar el nivell de l’instrument que es toca, però sobretot és un moment per compartir i gaudir de la música.

Al llarg de l’any participem en diferents festivals, audicions i altres activitats vinculades a la música tant en l’àmbit local com fora de Barcelona. La música és un fet social i a l’EMSG afavorim que els nostres alumnes tinguin diferents activitats al llarg del curs on puguin experimentar les sensacions de tocar en públic. 

Horari de matí o tarda, tu tries!

A l’EMSG podràs fer música en horari de matí o tarda. Els matins són un bon moment, estem més actius, amb tots els sentits ben desperts per aprendre i gaudir de la música. A més a més, l’escola està més tranquil·la i en cas de voler fer classes individuals, hi ha més disponibilitat d’horaris. 

Vols aprendre música? A l’EMSG comptem amb la formació musical per adults que s’adapta al teu ritme. Vine a conèixer l’escola i obre’t un camí a la música. Et canviarà la vida!

MÉS INFORMACIÓ                     INSCRIPCIÓ