Formació musical per adults a Sant Gervasi

Formació musical per adults
a Sant Gervasi

Si sempre has volgut aprendre música i mai has tingut ocasió, inscriu-te a l’Escola de Música de Sant Gervasi i gaudeix de la música amb un equip docent preparat, amb experiència i motivat. 

A l’EMSG oferim una educació musical adreçada a totes les edats, personalitzada i que s’adapta a les necessitats de cada alumne. 

Recorda, mai és tard per fer allò que més t’agrada i qualsevol etapa de la vida és l’adequada per aprendre música!

El nostre programa educatiu

Instrument

Fem una classe a la setmana de 30, 45 o 60 minuts d’instrument que més t’agradi. L’escola disposa d’instruments que els alumnes poden utilitzar a les hores de classe.

A més t’oferim…

63bc9a79-22c6-410e-bebb-2559a4ecc7c7

01

Combo o música de cambra

Si prefereixes experimentar com és tocar un instrument en grup, et recomanem apuntar-te al nostre combo o música de cambra on compartir la teva passió i fer nous amics. Es fa una classe a la setmana de 45 o 60 minuts.

Captura de pantalla 2022-09-22 152550

02

Coral d’adults de l’EMSG

Sempre has volgut cantar en grup? Llavors, no deixis passar l’oportunitat de gaudir de la nostra coral per adults dirigida per Agustí Valentí. Té un punt de trobada tots els dimarts del curs de 20:30 a 22:00h a la Parròquia Santa Cecília (Passeig de Sant Gervasi, 66) on hi ha lloc per a tothom. Participa en concerts, activitats, socialitza, crea nous vincles i viu de primera mà els nombrosos beneficis psicològics emocionals i físics que té aquesta activitat.

aula virtual-14

03

Llenguatge musical

Aquesta assignatura és la base que tot músic ha d’assolir per posteriorment, aprendre a tocar correctament un instrument. Per tant, si vols aprendre música d’una forma completa és important cursar aquesta assignatura. Si ja tens una base, pots combinar una part de llenguatge musical amb les classes d’instrument.

Important

Pels horaris tampoc hi tindràs problemes, ja que trobaràs classes tant al matí com a la tarda, encara que et recomanem aprofitar la tranquil·litat i la pau del matí, pel fet que hi ha més disponibilitat per fer classes. Tu tries!

Per què estudiar a l’EMSG?

  • Fa més de 20 anys que ensenyem música. 
  • Som una escola autoritzada pel Departament d’Educació
  • Equip docent amb àmplia experiència
  • Col·laborem amb activitats del barri de Sant Gervasi, Barcelona i Catalunya. 
  • Treballem amb tots els estils, modern o clàssic i ens adeqüem als diferents nivells dels alumnes.  
  • Organitzem festivals, audicions i concerts que inclouen la participació de diferents membres d’una mateixa família.
  • Oferim un ampli ventall d’especialitats instrumentals

Vull Inscriure’m

Converteix-te en un expert en música amb l’EMSG.