Les noves tecnologies en l’educació musical

És un fet que avui dia, les noves tecnologies en l’educació musical juguen un paper fonamental a la nostra vida i ens ajuden a adquirir noves competències de forma més fàcil i divertida. Però, quin paper juguen realment? Ho descobrim a continuació!

L’objectiu principal de l’EMSG en aplicar les noves tecnologies en l’educació musical és ajudar a adquirir competències musicals aplicant la innovació i el coneixement. Per fer-ho possible, els nostres professors treballen per donar a conèixer la terminologia bàsica i les principals eines que ens ofereixen les TIC. Aquest tipus de formació online facilita l’aprenentatge en qualsevol lloc i a qualsevol hora, facilitant un accés global a tots els alumnes i professors, i millorant la comunicació entre ells.

En els últims anys, les noves tecnologies en l’educació musical han jugat un paper fonamental en l’àmbit de la pràctica instrumental, tant en l’àmbit individual com col·lectiu, aconseguint que nens i nenes puguin gaudir d’una formació musical que va més enllà. L’EMSG participa de l’ús de noves tecnologies en l’educació musical integrant la pràctica instrumental i les classes teòriques, aconseguint assolir aprenentatges a partir de vivències musicals que els hi permet millorar el seu rendiment acadèmic amb una major motivació personal. A l’Escola de Música Sant Gervasi apostem per aprofundir sobre la missió del nostre servei educatiu i estem compromesos amb generar un nou disseny educatiu que sigui modern i innovador. Per aquest motiu, treballem per estar presents en el dia a dia dels nostres alumnes, així com implicar-nos en el nostre entorn immediat, sent més presents a la ciutat i a la vida dels estudiants, amb un projecte educatiu vivencial i experiencial a través de les noves tecnologies en l’educació musical.

Els nostres programes educatius s’adapten a les necessitats dels nostres alumnes. Els recursos com les noves tecnologies en l’educació musical s’adapten als diferents nivells educatius, des de la Introducció i el Preparatori (de 6 a 7 anys), fins al nivell elemental, clàssic o modern (a partir de 8 anys), a nivell professional, per a joves i adults, adequant-nos a cada franja d’edat, perquè la música ha de ser accessible per a tothom.

La nostra escola de música va ser fundada a l’any 2.000 per dos joves músics que tenien un objectiu ben clar: apropar l’ensenyament musical a tothom, sense deixar de banda els estàndards de qualitat i rigor que ens caracteritzen. L’EMSG és una escola pionera en innovació, per això sabem que les noves tecnologies en l’educació musical juguen un paper fonamental. L’esperit de la nostra escola es concreta en practicar una pedagogia musical moderna que concep l’aprenentatge del llenguatge musical i instrumental com un mitjà d’educació artística i d’expressió dels propis sentiments, que el converteix en una font de gaudi assolible en qualsevol etapa de la vida.

A l’EMSG fem un ús de les noves tecnologies en l’educació musical que ajudi a l’aprenentatge i ens faci estar més a prop dels nostres alumnes, donat que una de les nostres característiques és la proximitat i el tracte familiar que donem als alumnes, mitjançant una educació musical que incentiva l’aprenentatge individual i en grup, per assolir un desenvolupament integral de les persones de manera flexible i propera.

Per fer-ho possible comptem amb un equip de professors titulats amb àmplia experiència en el sector pedagògic i en el de la interpretació, que comparteixen la nostra passió per la música. Les noves tecnologies en educació musical formen part del nostre dia a dia, gràcies als assoliments tècnics i unes instal·lacions preparades per assumir una activitat de primera categoria.

Per saber més sobre com treballem amb les noves tecnologies en l’educació musical no ho dubtis, visita’ns o contacta amb nosaltres, i si ja ho tens clar apunta’t ara!

 

MÉS INFORMACIÓ                                                    INSCRIPCIONS