Matrícula Curs 2021-2022 (alumnes EMSG)

Matrícula Curs 2021-2022 (alumnes EMSG)

Si ets alumne o pare/mare d’un alumne de l’EMSG, això t’interessa! Avui comença el període de Matrícula per al curs 2021-2022 per alumnes de l’Escola de Música Sant Gervasi i les seves famílies. Estigueu atents al vostre correu electrònic, us enviarem un correu amb tots els detalls perquè pugueu confirmar la continuïtat a l’Escola durant el pròxim curs. És imprescindible que empleneu les dades que us demanem al formulari d’inscripció abans del dia 15 de maig, per tal què puguem organitzar i distribuir de la millor manera possible els horaris que més us convenen.

En cas que no rebeu el correu de matrícula, podeu emplenar el següent formulari amb les vostres dades. Des de l’EMSG farem l’assignació dels horaris i ens posarem en contacte amb vosaltres.

MATRÍCULA CURS 2021-2022

(alumnes EMSG)

 

A partir del 15 de maig, s’iniciarà el període de matrícula per al Curs 2021-2022 per a nous alumnes. Totes aquelles persones que tingueu interès a formar part de l’Escola de Música Sant Gervasi podeu demanar-nos més informació o fer la preinscripció abans de la data indicada, emplenant el formulari que us deixem tot seguit i ens posarem en contacte amb vosaltres:

INFORMACIÓ I PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

(nous alumnes EMSG)

 

Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra col·laboració. Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la secretaria de l’escola de forma presencial, a través del telèfon 932540186 o enviant un correu electrònic a secretaria@escolademusicasantgervasi.com