Matrícula curs 2022-23

Matrícula curs 2022-23

Benvolgudes famílies, alumnes i futurs alumnes, obrim el procés de matriculació del curs 2022-23!

Els alumnes de l’escola que vulgueu renovar la matrícula o donar-vos de baixa, haureu d’omplir el següent FORMULARI DE  MATRICULACIÓ. En aquest es pot indicar si teniu algun problema de disponibilitat respecte a l’horari que teniu actualment, així com preinscriure a familiars directes que vulguin incorporar-se nous a l’escola. La formalització implica l’acceptació de la normativa que podeu llegir en el següent enllaç (NORMATIVA EMSG).

L’horari de les classes d’instrument s’assigna seguint els criteris de nivell i edat de l’alumne, nombre d’assignatures que està cursant a l’escola i disponibilitat del professor i matriculació. Confeccionar els horaris és complex i la voluntat de l’escola és sempre donar solució a totes les peticions. Us demanem que, en la mesura del possible, intenteu adaptar-vos a l’horari que us hem assignat.

PERÍODES DE MATRICULACIÓ

– Alumnes de l’escola, germans i familiars, del 25 d’abril al 15 de maig.

La renovació d’aquesta es farà mitjançant un rebut domiciliat en data 20 de maig. Un cop abonada la matrícula, aquesta no podrà ser retornada. A partir d’aquesta data entendrem que podem disposar de les places dels alumnes que no hagin confirmat la matrícula omplint el formulari. Pels germans i familiars, un cop tingueu confirmada la plaça amb l’horari assignat, es cobrarà la matrícula mitjançant un rebut domiciliat en concepte de “Matrícula familiar” en data 20 juny. Durant el mes de juliol, tots els alumnes matriculats podreu consultar l’horari assignat accedint a GWIDO.

– Nous alumnes, a partir del 16 de maig.