Matrícula oberta: programes de música per a petits, joves i adults

Matrícula oberta: programes de música per a petits, joves i adults

A l’Escola de Música Sant Gervasi la matrícula és oberta per a totes les edats i nivells! Aprofita la magnífica oportunitat que brindem per aprendre a fer música tinguis l’edat que tinguis, ja que el nostre projecte educatiu inclou programes per a diferents etapes

Coneix el projecte educatiu per etapes!

L’educació que oferim és adreçada a totes les edats, des de nadons fins a adults. Tenim aquest ampli ventall d’oferta formativa dividida per edats per dos simples motius. El primer motiu és que tothom ha de tenir dret a rebre formació relacionada amb la música, independentment de l’edat que es tingui. I, en segon lloc, perquè és fonamental per al creixement dels alumnes que ho facin de manera progressiva, sense haver de precipitar-se ni caure en el joc de voler anar massa de pressa. 

En conseqüència, a l’EMSG hi trobaràs els següents nivells per tal de no barrejar edats i aprofitar al màxim les capacitats de cada grup: 

  • Música per a nadons: De 9 mesos a 3 anys.
  • Sensibilització: De 3 a 6 anys. 
  • Introducció i preparatori: De 6 a 7 anys. 
  • Nivell Elemental / Clàssic o Modern: A partir de 8 anys. 
  • Joves: A partir de 12 anys. 
  • Adults: A partir dels 16 anys. 

Un cop vist el nostre projecte educatiu amb els quals comptem, volem passar a explicar-te els valors que ens defineixen com a escola. Estigues atent!

Els valors de l’escola…

L’Escola de Música Sant Gervasi va néixer l’any 2000 amb el propòsit de comprometre’s amb els alumnes i les seves famílies per transmetre de la millor de les maneres possibles una mateixa passió: la música. Ens sentim amb l’obligació d’ensenyar aquest factor que ens uneix amb tres grans valors fonamentals per part del professorat:

  • Calidesa: s’ha d’estimar als alumnes. 
  • Exigència: cada alumne és un món, per tant, se li han d’oferir les eines que estiguin a l’abast per un millor aprenentatge. 
  • Ajut: estar sempre al costat dels alumnes, pel que faci falta. 

A banda d’això, també ens sentim en compromís amb el barri. Doncs, col·laborem i participem en activitats que es realitzen al barri (Espai Putxet), donant l’oportunitat als nostres alumnes que experimentin el que és viure un esdeveniment.

Quina oferta formativa tenim?

L’oferta educativa que inclou i amb la qual treballa l’Escola de Música Sant Gervasi és molt àmplia. Abasta instruments del món clàssic i modern amb un enorme ventall d’instruments, partitures i material pedagògic divers per a facilitar i enriquir l’experiència de l’aprenentatge. A més, s’adequa als diferents nivells d’exigència dels alumnes: pot preparar per als exàmens oficials i per l’assoliment de nivells professionals, per a tots aquells que ho desitgin.

Sens dubte una educació musical adaptada a les necessitats de cada alumne que concep l’aprenentatge com una forma de comunicació artística i d’expressió dels mateixos sentiments, que el converteix en una font de gaudi assolible en qualsevol etapa de la vida

Si tens dubtes o vols més informació, visita’ns per conèixer la nostra escola o contacta amb nosaltres per començar a sintonitzar la teva vida al ritme de la música!