Música en família per a nadons

Música en família per a nadons

Encara no coneixes el nostre programa de música en família per a nadons? Si busques un lloc agradable on passar un temps amb el teu fill/a pels matins i compartir un moment únic mentres apreneu nous coneixements junts, estàs d’enhorabona! A l’EMSG tenim la proposta perfecta. Segueix llegint per a conèixer-la! 

La nostra escola es caracteritza per oferir una proposta educativa des d’una edat molt primerenca. Són molts els estudis que han demostrat que aprendre música en família des de ben petits aporta molts beneficis al nostre nadó i l’ajuda a desenvolupar un seguit d’habilitats que li serviran en molts àmbits al llarg de la seva vida. Entonar cançons, ballar-les, jugar amb el ritme, escoltar música… els ajudarà a créixer i desenvolupar-se fisiològicament, té nombrosos benefici físics i alhora estimula el seu cervell.

Però els beneficis de la música en família no només són físics o cerebrals, sinó que també tenen lloc en l’àmbit psicològic, ajudant-los a desenvolupar la seva intel·ligència emocional, despertant, estimulant i activant les seves emocions i sentiments. 

Un altre factor important de la música en família és el fort vincle afectiu entre mare/pare i fill/a que ajuda a crear. En primer lloc, perquè passar una estona junts fent una activitat concreta ajuda a conèixer-se i prendre temps per estar junts, sent temps de qualitat en el que els dos esteu concentrats i on no interfereixen el dia a dia, ni altres estímuls o distraccions. 

Una fantastica manera de començar el dia és practicar música en família, per això a l’Escola de Música Sant Gervasi hem preparat una classe de 30 minuts tots els dimarts a les 11h, per a nens i nenes de P1. També oferim classes a la tarda per a que ho pugueu combinar millor amb el vostre horari laboral. Aquestes sessions de música en família són molt dinàmiques i divertides, i estan dirigides per un grup de professors/es que compten amb anys d’experiència en l’ensenyament musical infantil. 

Vine a descobrir una experiència de música en família que suposarà un moment molt bonic per compartir i un gran record per sempre. A més, en les nostres sessions no només hi participa el nado, sinó que la família acompanya i interactua, cosa que facilitarà que pugueu seguir treballant a casa amb les tècniques que aprendreu plegats/es. Els més petits/es de la casa s’ho passaran molt bé i els familiars podreu anar seguint la seva evolució. 

L’EMSG és el lloc ideal on aprendre música en família, ja que som una escola autoritzada pel Departament d’Educació, cosa que garanteix la màxima qualitat dels estudis, les instal·lacions, les dinàmiques de treball i un ambient òptim. El nostre equip ofereix un tracte personalitzat i familiar, pel que us sentireu com a casa, a una escola que és compromesa i propera amb el barri. 

 

Dóna la benvinguda a la música a les vostres vides i apunta’t amb nosaltres. Si vols rebre més informació contacta amb nosaltres o visita’ns al web.