Música per a joves i adults

Música per a joves i adults

L’Escola de Música Sant Gervasi, situada al carrer Folgueroles del barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, ofereix un ampli projecte educatiu que s’inicia als 9 mesos d’edat i s’estén a totes les etapes de la vida. Com a centre Autoritzat pel Departament d’Educació, disposem d’excel·lents i amplis espais, totalment adaptats a les noves metodologies de l’ensenyament. En aquest article, en especial, us volem parlar de la nostra proposta de Música per a joves i adults. I és que, com bé és cert, mai és tard per fer música!

La nostra proposta educativa, de fet, s’adapta a les diverses necessitats i objectius dels estudiants, des d’introduir-se a la pràctica instrumental fins a preparar l’accés al Grau Professional o Estudis Superiors de Música. Amb més de 20 anys d’experiència al servei de la música i un gran equip de professors, a l’EMSG podràs gaudir plenament de la música amb els nostres programes:

 

Música per a joves

A partir dels 12 anys, fem cursos adaptats per a aquells joves que comencen a estudiar un instrument. Organitzant la dinàmica de la següent manera:

  • 1 classe a la setmana de 30/45 minuts d’instrument.
  • 1 classe a la setmana de 60 minuts de llenguatge musical.
  • Assignatures optatives: orquestra (1 classe a la setmana de 60 minuts) o combo (1 classe a la setmana de 60 minuts).

En paral·lel, al llarg de l’any organitzem diferents activitats en les quals els alumnes que formen part d’aquest grup poden participar: les audicions, les convivències musicals de l’estiu i el festival que celebrem cada dos anys.

 

Música per a adults

L’estudi d’un instrument es pot començar a qualsevol edat, siguin els 12, els 20 o els 50 anys. El més important és tenir les ganes d’aprendre i al mateix temps, passar-s’ho bé! Per això a l’EMSG, oferim classes individuals adaptades a les necessitats de cada alumne/a amb una proposta que s’organitza de la següent manera:

  • 1 classe a la setmana de 30/45/60 minuts d’instrument, segons el nivell i la disponibilitat.
  • Assignatures optatives: 1 classe a la setmana de 45/60 minuts de combo o música de cambra, segons si l’alumne és de modern o clàssic. També oferim la possibilitat de participar en la Coral Escola de Música Sant Gervasi i fer llenguatge musical de forma individual o bé en grups d’adults.

 

Per altra banda, opcionalment es pot participar en qualsevol de les audicions d’adults que tenen lloc al llarg del curs i també en el Festival que organitzem cada dos anys.

Aprendre música a qualsevol edat és possible a l’Escola de Música Sant Gervasi, amb els nostres programes de Música per a joves i adults us obrirem les portes a tot un món que ofereix grans beneficis. Des de la millora de la memòria i les habilitats del llenguatge, a esdevenir una persona metòdica amb alta capacitat d’atenció i confiança. A més a més, el fet de posar a disposició dels nostres alumnes la possibilitat de formar part d’una agrupació coral o instrumental, afavoreix, sense cap mena de dubte, el benestar d’un mateix.

Vols més informació sobre el nostre projecte educatiu de Música per a joves i adults? Contacta amb nosaltres i et facilitarem tots els detalls, n’estem segurs que t’animaràs a formar part de la nostra gran família.