Música per a nens i nenes de P1, tots els dimarts a les 11h

Música per a nens i nenes de P1, tots els dimarts a les 11h

Un dels trets que ens caracteritza com escola és la nostra proposta educativa per a nadons. Infinitat d’estudis científics demostren els importants beneficis que aquesta pràctica comporta. Entonar cançons i escoltar música amb ells (parlant de forma genèrica), a més de produir canvis fisiològics, ajuda a desenvolupar un fort vincle afectiu que estimula la seva intel·ligència emocional. Així mateix, en l’àmbit psicològic, desperta, estimula i ajuda a desenvolupar emocions i sentiments. 

Tots els dimarts a les 11h realitzem una classe de 30’ per nens i nenes de P1. Són sessions molt dinàmiques i divertides dirigides per professorat amb àmplia experiència en l’ensenyament musical de nadons i infants. En aquestes no sols hi participa el nadó, sinó també el familiar que l’acompanya, amb la qual cosa és una experiència molt bonica per compartir. I que, a més, podreu seguir treballant a casa. Amb aquestes sessions s’ho passaran d’allò més bé i podreu anar veient tots els beneficis que aporta la música a les vostres vides! 

L’Escola de Música Sant Gervasi és una escola autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat. Això comporta que estem subscrits a la seva normativa i, per tant, les instal·lacions, les dinàmiques de treball i organització, passen estrictes controls per oferir ensenyaments musicals de qualitat. Aprendre música en una escola autoritzada és garantia. A més a més, l’EMSG és una escola propera, de barri, que vetlla per oferir un tracte personalitzat i familiar. Al mateix temps que, ens caracteritzem per oferir un programa educatiu innovador que sempre va de bracet i en constant vinculació a l’evolució de les darreres tendències.

Deixa que la música formi part de les vostres vides, el nostre projecte educatiu per a nadons està fet per vosaltres. Amb el nostre mètode educatiu, els més petits començaran a familiaritzar-se amb els conceptes més fonamentals de la música, al mateix temps que s’introduiran en aquest meravellós món que és la música, essencial en les nostres vides.

MÉS INFORMACIÓ            INSCRIPCIONS