Notícies

Comencem el curs EMSG 2020-21!
Comencem el curs EMSG 2020-21!
Aquest curs, malgrat la incertesa, volem ajudar-te a assolir els teus objectius musicals amb la màxima seguretat sanitària. Per això posem al teu abast: 1. EMSG HÍBRIDA En qualsevol moment i per qualsevol circumstància podreu triar fer les classes online 2. G SUITE Aula virtual d’aprenentatge 3. Exhaustius Protocols COVID-19 EMSG
La música no deixa de sonar a l'escola!
La música no deixa de sonar a l'escola!
Gràcies a aquesta fantàstica família, la música no deixa de sonar a l’EMSG! Cada dia a les 20.00 Folgueroles és una festa de música i agraïment. https://www.instagram.com/p/B_F4p-MIPXg/?utm_source=ig_web_copy_link
...un Sant Jordi diferent...
...un Sant Jordi diferent...
Aquest 2020 ha estat un Sant Jordi diferent. A casa, connectats amb els nostres alumnes amb les classes a distància. I a punt d’acabar el dia, ens arriba a casa de part d’una alumna aquesta petita joia. Moltes, moltes gràcies Cristina i feliç Diada de Sant Jordi a tothom!  
Que la música no pari!
Que la música no pari!
Recordeu que la música no s’atura. Ara, més que mai, les notes i melodies ens acompanyen en aquest incert camí. Així que no deixeu de practicar, de tocar, de cantar i de ballar. És la millor fórmula per a mantenir un bon esperit. Ens veiem aviat!
Confinats, però continuem!
Confinats, però continuem!
Malgrat el confinament, les classes continuen. Està tot l’equip de l’escola treballant per tal d’assegurar la continuïtat i assoliment dels objectius de tots els nostres alumnes. Les classes a distància ens estan ensenyant altres camins i noves possibilitats d’arribar a aquests objectius. Malgrat les limitacions que la falta de contacte pugui tenir, en molts casos els resultats estan superant les expectatives, tant de l’escola com de les famílies. Seguim endavant!