Personalització de la formació, seguiment individualitzat i adaptat

Personalització de la formació, seguiment individualitzat i adaptat

L’educació ha d’afavorir el desenvolupament personal de nens i adults, i tal com estableix l’UNESCO la millor manera és fent-ho a través d’un enfocament humà. Cada persona és un món, per això és important que a l’hora de rebre una formació musical el coneixement sigui transmès de manera diferent per cadascú. Així és com sorgeix l’educació personalitzada, implementada ja a molts països de la Unió Europea, amb l’objectiu d’aconseguir treure tot el potencial de nens, joves i adults, aprenent i potenciant les aptituds que el fan ser qui és.

A través d’una formació musical, individualitzada i adaptada, podem desenvolupar un gran nombre d’aspectes, i no només a escala cognitiva sinó en molts d’altres. L’estimulació cerebral que provoca l’estudi i la pràctica de música provoca que els dos hemisferis treballin de manera més àgil i integradora, i augmenta la memòria, l’atenció i la concentració. Alhora, aprendre música augmenta la nostra creativitat i imaginació, ens ajuda a establir rutines i reptes que augmenten la nostra motivació, capacitat d’esforç i suposa una injecció de confiança en nosaltres mateixos.

El nostre compromís com escola de música rau principalment amb els alumnes i les seves famílies. A L’Escola de Música Sant Gervasi som una gran família, per això tenim molta cura de transmetre el coneixement a través de tres valors fonamentals: la calidesa, l’exigència i el suport. Oferim als nostres alumnes les eines necessàries perquè tinguin un millor aprenentatge i se sentin recolzats, tant pels professors com per l’escola, en tot moment.

Si tu o la teva família esteu pensant a aprofitar tantes hores a casa, o simplement voleu fer alguna activitat que us permeti aprendre i passar-ho bé alhora, t’animem a conèixer el nostre projecte educatiu, preparat per seguir les classes online o semipresencials, d’una forma segura. Entre els nostres punts forts volem destacar les classes de música per nadons i les agrupacions (combos, bandes, orquestres i corals), però la nostra oferta formativa es troba adreçada a totes les edats, des dels més petits als més grans, posada al servei del gaudi i del desenvolupament integral de les persones.

Com deia Aristòtil, l’excel·lència no és un acte, sinó un hàbit. Per això, des de l’EMSG creiem en un projecte educatiu obert a persones amb capacitats funcionals diverses, perquè tots i totes tenim el poder de desenvolupar la nostra capacitat d’esforç i enfrontar-nos a les nostres dificultats, aconseguint així treure el millor de nosaltres mateixos mentre ens ho passem bé.

Tinguis l’edat que tinguis, siguis com siguis, a l’EMSG hi trobaràs el teu lloc. Estarem encantats d’obrir-te les portes de casa nostra perquè, amb el temps, també sigui casa teva. Un lloc segur i ple de màgia que farà que visquis la música de la millor manera possible.