Preparatori: música per nens de 7 anys

Preparatori: música per nens de 7 anys

Busques una escola de música per nens de 7 anys? Aquí la tens!

A l’EMSG tenim un projecte educatiu concret per aquesta edat: el Preparatori. Durant aquesta etapa els infants podran aprendre els coneixements bàsics abans d’endinsar-se en l’estudi de la música de manera ferma. A més, durant aquest període es consolidarà la tria de l’instrument i es faran els primers aprenentatges en matèria de llenguatge musical. 

Les classes de música per nens de 7 anys consisteixen en 1 hora a la setmana d’instrument (de 30 o 45 minuts) i una altra de llenguatge musical de 45 minuts, ambdues preferentment en grup.

L’alumnat, també participarà en audicions i festivals on complirà un dels nostres objectius, ja que creiem que practicar la interpretació en públic és indispensable per qualsevol músic. Es tracta d’una eina primordial en el desenvolupament personal i en l’autoconfiança. 

Durant aquestes audicions cada alumne gaudirà de la música compartint el programa amb altres estudiants que toquen el seu mateix instrument o un de diferent. Hi haurà l’oportunitat de participar, com a mínim, en una audició trimestral. Es pot dur a terme tant a l’auditori de l’escola com en un d’extern, com centres cívics o espais culturals, entre d’altres.

Contacta amb nosaltres per demanar més informació o fer una inscripció. Pots fer-ho a través del telèfon +34.932.540.186 o enviar-nos un correu electrònic a secretaria@escolademusicasantgervasi.com.

Descobreix el nostre projecte educatiu per etapes!

L’educació que oferim és adreçada a totes les edats, des de nadons fins a adults. Tenim aquest ampli ventall d’oferta formativa dividida per edats per dues raons: El primer motiu és que tothom ha de tenir dret a rebre formació relacionada amb la música, independentment de l’edat, de petits a grans. I, en segon lloc, perquè és fonamental per al creixement dels alumnes que ho facin de manera progressiva, sense haver de precipitar-se ni caure en el joc de voler anar massa de pressa.

En conseqüència, a l’EMSG hi trobaràs els següents nivells per tal de no barrejar edats i aprofitar al màxim les capacitats de cada grup:

Música per a nadons: De 9 mesos a 3 anys.

Sensibilització: De 3 a 6 anys.

Introducció i preparatori: De 6 a 7 anys.

Nivell Elemental / Clàssic o Modern: A partir de 8 anys.

Joves: A partir de 12 anys.

Adults: A partir dels 16 anys.

Pots consultar aquí el nostre projecte educatiu.

Els valors de l’escola

L’Escola de Música Sant Gervasi va néixer l’any 2000 amb el propòsit de comprometre’s amb els alumnes i les seves famílies per transmetre de la millor de les maneres possibles una mateixa passió: la música. Ens sentim amb l’obligació d’ensenyar aquest factor que ens uneix amb tres grans valors fonamentals per part del professorat: la calidesa, l’exigència i l’adaptació a les característiques i necessitats de cada alumne. 

Així que, no t’ho pensis més i vine a l’EMSG, una escola de música per nens de 7 anys.