Programa lliure per aprendre música

Programa lliure per aprendre música

A l’EMSG sabem que de vegades pot ser complicat compaginar moltes de les nostres tasques diàries amb allò que més ens agrada. La feina, els estudis, les activitats complementàries, fer esport i tenir moments d’esbarjo pot ser complicat en el dia a dia, per això hem pensat a crear un programa lliure per aprendre música que s’adapta a les teves necessitats. Vols saber quins són els seus avantatges? Te’ls expliquem a continuació:

Aprendre música en qualsevol moment

El curs acadèmic comença al setembre, però sovint són massa coses les que hem de començar i pot costar-nos agafar la rutina després d’uns mesos de vacances. A l’Escola de Música Sant Gervasi ho entenem perfectament, per això oferim el nostre programa lliure per aprendre música, amb el que podràs incorporar-te quan a tu et vagi bé, sense tenir en compte calendaris acadèmics tancats, cosa que et facilitarà poder començar més tard, acabar més d’hora o fins i tot allargar el curs.

Diferents horaris per triar

Sabem que cada dia és diferent i les activitats que duem a terme poden variar. Per això amb el nostre programa lliure per aprendre música, posem a disposició dels nostres alumnes diferents horaris de matí o tarda. D’aquesta manera, és més fàcil trobar una franja que convini millor amb el dia a dia de cadascú. 

Activitats complementàries 

A l’EMSG sabem que la música forma part de la vida, per tant, no es pot desenvolupar només a l’aula sinó que aquestes han de sortir de la classe, per això amb el nostre programa lliure per aprendre música els nostres alumnes podran participar activament d’audicions en directe, convivències musicals en una casa de colònies que combina l’activitat musical amb el lleure en un ambient agradable i estimulant, de treball en equip. Cada dos anys també celebrem el Festival de l’Escola en el qual participen tots els nostres alumnes, de totes les edats,  des de les agrupacions instrumentals a les vocals. És impossible avorrir-se amb tota aquesta oferta.

Llenguatge musical interactiu i virtual

Per acabar, els alumnes que segueixin el nostre programa lliure per aprendre música també podran disposar del nou sistema interactiu i virtual: Aulavirtualmusica. Combinar les classes presencials amb tots els avantatges de fer-ho online és possible amb aquest nou mètode d’ensenyament interactiu que utilitza la gamificació per aconseguir resultats, és a dir, combina les mecàniques del joc amb l’àmbit educatiu, aconseguint millorar les habilitats a través de recompensar algunes accions concretes, entre altres objectius. A més, podràs connectar-te a l’hora que vulguis i des de qualsevol lloc!

 

Aprendre música ha de ser un plaer, un moment de gaudir i divertir-se avançant en la pràctica, assolint reptes i aconseguint objectius, per això a l’Escola de Música Sant Gervasi hem desenvolupat un programa lliure per aprendre música per tal que aprendre música sigui encara més fàcil. Perquè només t’hagis de preocupar de gaudir! Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres, i si ja ho has decidit pots fer la teva preinscripció i començar a gaudir amb total llibertat i al teu ritme gràcies al programa lliure per aprendre música!