Tria el teu company de viatge musical amb la roda d’instruments

Tria el teu company de viatge musical amb la roda d’instruments

Triar l’instrument que volem aprendre no és una tasca fàcil. Serà el nostre company de viatge musical durant gran part de la nostra vida, potser per sempre, i l’elecció ha de ser meditada i segura. És per això que el mètode que fem servir a l’Escola de Música Sant Gervasi és la roda d’instruments.

En què consisteix?

L’alumnat rep classes de tots els instruments que s’ensenyen a l’escola, perquè per saber triar és important conèixer primer. És mitjançant aquest procés d’experimentació de la roda d’instruments que cada alumne descobrirà les característiques, el so i l’aspecte dels instruments, deixant-se fascinar per aquells que més l’atreguin i així poder triar amb seguretat.

Pla educatiu i la Roda d’instruments

Triar una educació musical adequada a cadascú és un dels passos més importants per poder gaudir de la música. A l’EMSG enfoquem els nostres programes educatius a cada edat, des dels nadons fins als adults, considerant que tocar un instrument pot ser un complement formatiu que enriqueix i incentiva l’aprenentatge vital dels nostres alumnes. La Roda d’instruments és la millor manera de triar entre una àmplia oferta, i a la nostra escola hem desenvolupat aquest sistema adaptant-nos a les necessitats de cada alumne i personalitzant, en cada cas, la formació adequada per a cada estudiant.

El projecte educatiu de la nostra escola contempla diferents programes per iniciar als nens en la música, que van des de la Música per a nadons (de 9 mesos a 3 anys) on els petits poden anar acompanyats dels pares i un programa de Sensibilització (de 3 a 6 anys) on els alumnes es familiaritzen amb la música mitjançant la cançó, el joc, la dansa i la introducció als instruments.

És en aquest moment en el qual els petits assoleixen els coneixements que esdevindran fonamentals en la seva educació musical i al llarg de la seva vida, duent a terme activitats en les quals podran participar de forma activa: convivències musicals, festivals i classes obertes.

A més, en aquesta part descobrim la Roda d’instruments, que consisteix en una classe setmanal de 45 minuts que ajudarà a conèixer, de forma entretinguda i divertida, quin és l’instrument que millor s’adapta a les necessitats de cada alumne. Les classes es divideixen en dues parts, dedicant la primera part a la sensibilització i la segona a la Roda d’instruments. 

A l’Escola de Música Sant Gervasi hem desenvolupat un sistema que sabem que funciona, no només gràcies a la Roda d’instruments, sinó també gràcies a un equip de professors titulats amb gran experiència en el sector pedagògic i en la interpretació, que comparteixen la nostra passió per la música. 

Si t’interessa el nostre projecte educatiu i la tria mitjançant la roda d’instruments, encara hi ha places disponibles d’aquest curs en l’horari de dimarts a les 17:15h! No t’ho pensis més i contacta amb nosaltres trucant al 932.540.186 o al 607.080.688 o escriu-nos un correu electrònic a secretaria@escolademusicasantgervasi.com