Xecs regal de classes de música

Xecs regal de classes de música

Sovint quan preparem un regal volem ser originals i diferents, però sovint costa sorprendre a l’altra persona i no sabem si encertarem amb el nostre regal. A l’Escola de Música Sant Gervasi tenim la solució: els xecs regal de classes de música, una proposta original i diferent per a totes les edats!

No saps què regalar? Vols fer un regal original i divertit? Sorprèn els teus amics o familiars amb un regal molt especial regalant-los classes de música a la nostra escola. A l’EMSG comptem amb diferents xecs regal:

  • 3 classes de 30′ individual 62€
  • 3 classes de 45′ individual 84€
  • 3 classes de 45′ grup reduït 55€

Aquests xecs regal de classes de música són la fórmula ideal per a totes aquelles persones a les quals els hi agrada la música, però que per diferents motius no han tingut l’oportunitat d’apropar-se a ella encara. No importa quina sigui l’edat o el nivell musical de la persona a la qual li volem fer el regal, ja que les nostres classes de música també són adients per a aquelles persones que no tenen cap formació musical prèvia. Oblideu-vos de pensar que s’ha de ser un expert professional per fer-ho!

A l’Escola de Música Sant Gervasi comptem amb una gran varietat d’instruments musicals amb els quals podran experimentar, practicar i aprendre els beneficiaris dels nostres xecs regal de classes de música. Entre ells trobareu baix elèctric, bateria, cant modern, clarinet, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, i moltes més especialitats! No hi ha motius per no poder practicar, ja no existeixen les excuses!

Si esteu interessats a sorprendre aquesta persona especial amb un dels nostres xecs regal de classes de música, podeu adquirir-los de dues maneres diferents. D’una banda, podeu venir a la nostra escola, apropar-vos i sol·licitar el xec que més us interessi. Si és per tu mateix, podem concretar dates i horaris quan ens visitis, i en cas de ser un regal, la persona afortunada que el rebi es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal de concretar-ho.

Per a la vostra comoditat, també podeu fer la reserva del nostre xec de classes de música a través del correu electrònic secretaria@escolademusicasantgervasi.com o per telèfon/whatsapp 607080688. Si no voleu o no podeu, no és necessari passar per l’escola, tenim un format digital que us encantarà.

Recordeu la importància i beneficis que té la música en tots els aspectes de la nostra vida, i com començar a practicar-la pot portar-nos nombrosos avantatges i beneficis en l’àmbit físic, mental i social. Per a qualsevol dubte o per a rebre més informació, contacteu amb nosaltres!