XVII Convivències musicals EMSG 2021

XVII Convivències musicals EMSG 2021

Del 28 de juny al 3 de juliol

Aquest estiu tornen les convivències musicals de l’EMSG! Una divertida proposta dirigida a alumnes i no alumnes de l’escola d’edats entre els 6 i els 19 anys. El programa s’organitza sobre una base pedagògica musical i artística que inclou banda, cant, dansa, esports, jocs…i sobretot, molta diversió! Es realitzarà un concert per a les famílies dels assistents si les mesures sanitàries ens ho permeten.

En aquesta nova edició, conviurem novament en un ambient distès i agradable, fomentant el treball en equip. Al finalitzar les convivències, es realitzarà un concert per a les famílies dels assistents. En tot moment es seguiran les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

PREU

 • Alumnes de l’escola 410€
 • Alumnes de fora de l’escola 453€
 • El preu inclou:
  Estada en règim de pensió completa
  Monitors titulats segons la normativa vigent
  Classes amb professors de música i dansa titulats
  Assegurança d’accidents personals i de responsabilitat civil
  Instruments i material
  Ús exclusiu de la Casa de Colònies Can Rigol
 • El preu no inclou:
  Transport

PREINSCRIPCIONS

 • Preinscripció preferent per als alumnes de l’escola, oberta a partir del 22/03.
 • Preinscripció per als alumnes de fora de l’escola, a partir del 6 d’abril.
 • Preinscripció de 100 € abans de l’1 de maig en efectiu a la Secretaria de l’EMSG (C/Folgueroles, 10) o per transferència bancària.
 • Places limitades i atorgades per ordre d’arribada d’inscripcions.

ESCOLA DE MÚSICA SANT GERVASI

A l’EMSG comptem amb una llarga trajectòria en l’ensenyament musical, de fet, ja superem els 20 anys d’història! Des de l’inici, sempre hem cregut en la importància d’oferir i organitzar activitats complementàries perquè els nostres alumnes puguin gaudir plenament de la música. Entre elles les convivències musicals que aquest 2021 arriben a la seva XVII edició. Sens dubte, una manera ben divertida d’aprendre i fer música!

CAN RIGOL

Les convivències musicals de l’Escola de Música Sant Gervasi tindran lloc a Can Rigol. Una casa de colònies i Granja Escola situada molt a prop de Begues. La cuina de Can Rigol és casolana i utilitza productes de proximitat i de temporada. A més a més, també ofereixen menús adaptats a intoleràncies alimentàries i necessitats especials.